fbpx

Välkommen till Göteborg Tandläkargrupp

Kontakta oss när du önskar tandreglering

Göteborgs Tandläkargrupp erbjuder tandreglering till förmånliga priser. Våra behandlingar är säkra, och effektiva och fungerar lika bra för vuxna som för barn. Det är aldrig försent att få en vacker tandrad. Många söker hjälp med tandreglering på grund av sneda, ojämna tänder eller tänder som står ut. Vi har tillgång till de absolut mest moderna metoderna för att ge dig det leende du eftersträvar.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tandreglering Göteborg

  Priset för tandreglering varierar, och beror framför allt på hur länge behandlingen pågår. I vissa fall kan patienten få delar av behandlingen bekostad av försäkringskassan. En förutsättning är dock att problemet inte bara är estetiskt, utan även stör funktionen.

  Vi erbjuder flexibla betalningslösningar, och du kan delbetala dina kostnader. Vi gör då en förhandsbedömning online, och sen kan du enkelt betala i din egen takt. Hos oss får du alltid ett kostnadsförslag i förväg, så att du har kontroll över dina utgifter.

  Vi tar estetiska behandlingar på allvar och ett vackert leende skall vara alla förunnat.

  tandreglering

  Tillgänglig och kompetent tandklinik i Göteborg

  Vår verksamhet har som tydligt mål att göra tandläkarbesök så tillgängliga som möjligt. Detta innebär bland annat att vår klinik är öppen sent på vardagar, och att vi har helgöppet. Vi vill att det ska vara lätt för våra patienter att komma på de tider som passar dem, inte tvärtom.

  Om du ändå skulle ha svårt att hitta tid till att besöka oss, kontakta oss, så fixar vi en tid som passar just dig.

  Vi är en komplett tandläkarmottagning som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård. Vi kan också hjälpa dig med utbildning och information om hur man bäst undviker vanliga tandproblem som karies, ilningar i tänderna och dålig andedräkt.

  I centrala Göteborg har vi samlat en bred kompetens under samma tak, och därför slipper du som patient att bli remitterad till andra kliniker.

  Idag arbetar 3 allmäntandläkare, 3 tandsköterskor, och 2 specialister hos oss. Alla som jobbar på Göteborgs Tandläkargrupp är utbildade på svenska universitet, och är experter på modern tandvård.

  Kontakta oss för tandreglering i Göteborg

  Om du vill boka tid för tandreglering i Göteborg, eller har några frågor går det bra att höra av sig till oss på telefon 031-15 15 95, eller via mejl på info@goteborgtandlakargrupp.se. Välkommen till Göteborg Tandläkargrupp, vi ser fram emot att höra av dig!  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168