fbpx

SKALFASAD

Få tillbaka ditt fina leende med skalfasader!

På Göteborg Tandläkargrupp kan vi hjälpa dig med skalfasader på ett säkert och kompetent sätt. Skalfasader används för att dölja avslagna, spruckna eller missfärgade tänder, eller för att korrigera avstånd mellan tänder och ojämna tandrader.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Ett perfekt leende med skalfasader

  Skalfasader är ett alternativ till porslinskronor, med fördelen att den här metoden är mer skonsam mot dina tänder. I många fall behöver man inte ens borra i dina tänder. Precis som en porslinskrona tillverkas varje skalfasad individuellt. 

  Skalfasader är mycket tunna och cementeras/klistras fast på tandens synliga del. De ser också helt och hållet naturliga ut. De tillverkas av olika sorters porslinsmaterial i samarbete med duktiga tandtekniker. Det är möjligt att utföra behandlingen på en eller flera tänder samtidigt. 

  skalfasad göteborg

  Vi tar estetisk tandvård på allvar hos oss i Göteborg. Ditt leende är en viktig del av hur du presenterar dig gentemot omvärlden. Ett vackert leende skall vara alla förunnat.

  Solicita tu préstamo en línea de hasta $375 mil pesos préstamos rápidos en México. Pagos fijos, plazos de hasta 36 meses, la tasa más baja. Trámite gratuito, ¡cotízalo!

  Hur går behandlingen till?

  • Först träffar vi dig för konsultation där du får berätta om dina behov och förväntningar. Vi lyssnar på dina önskemål och går igenom behandlingen steg för steg. Där kommer vi även att komma med ett prisförslag som du kan ta ställning till.
  • Sen tar vi avtryck av och foton på dina tänder samt röntgen.
  • Vår tandtekniker tar sedan fram provisoriska tänder i plast som du kan testa.
  • Vi kommer att förbereda dina tänder för fasader genom att slipa ner där det behövs och ta avtryck för att tillverka fasader som passar perfekt på dina tänder.
  • Tillverkningen tar uppemot två veckor och under den tiden får du ha de provisoriska fasaderna.
  • När fasaderna är redo ska de cementeras fast med en kompositbaserad cement som binder både kemiskt och mekanisk till ytan. Fasaden ska sitta väldigt hårt.
  Llena el formulario y descubre qué institución te podría dar un préstamos inmediatos en México. Accede al mejor préstamo para ti dependiendo de tu score.

  Vad händer efter behandlingen?

  Tandfasader är inte bara billigare än andra lösningar, utan de kan även användas normalt nästan så fort du lämnat kliniken. Om – mot förmodan – en fasad skulle släppa så får du kontakta oss för att vi ska åtgärda det direkt.

  Kontakta oss för hjälp med skalfasader i Göteborg

  Om du vill ha hjälp med skalfasader i Göteborg nås vi bäst på telefon 031- 15 15 95, eller via mejl på info@goteborgstandlakagrupp.se. Välkommen till oss!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168