SKALFASAD

Få tillbaka ditt fina leende med skalfasader!

På Göteborg Tandläkargrupp kan vi hjälpa dig med skalfasader på ett säkert och kompetent sätt. Skalfasader används för att dölja avslagna, spruckna eller missfärgade tänder, eller för att korrigera avstånd mellan tänder och ojämna tandrader.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:

Skalfasader Göteborg

Skalfasader är ett alternativ till porslinskronor, med fördelen att den här metoden är mer skonsam mot dina tänder. I många fall behöver man inte ens borra i dina tänder. Precis som en porslinskrona tillverkas varje skalfasad individuellt.

Skalfasader är mycket tunna och cementeras på tandens synliga del. De ser också helt och hållet naturliga ut. De tillverkas av olika sorters porslinsmaterial i samarbete med duktiga tandtekniker.

skalfasader

Vi tar estetisk tandvård på allvar hos oss i Göteborg. Ditt leende är en viktig del av hur du presenterar dig gentemot omvärlden. Ett vackert leende skall vara alla förunnat.

Kontakta oss för hjälp med skalfasader i Göteborg

Om du vill ha hjälp med skalfasader i Göteborg nås vi bäst på telefon 031- 15 15 95, eller via mejl på info@goteborgstandlakagrupp.se. Välkommen till oss!


Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168