fbpx

SNARKSKENA

Bota din snarkning med en snarkskena!

En snarkskena kan verka som en liten sak, men faktum är att snarkskenor räddar liv. Och då menar vi inte bara livet på den som sover bredvid en snarkare. Sömnapné kan vara en allvarlig sjukdom som hotar snarkarens liv och hälsa. Snarkskenor har en dokumenterad positiv effekt mot detta.
Har du frågor om sömnapné och snarkskenor? Ring oss på 031-15 15 95, vi svarar gärna på dina frågor.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Varför ska jag ha en snarkskena?

  snarkskena

  Vi frågar alla våra patienter om de snarkar. Vi gör detta då snarkning kan orsaka andningsstopp som i sin tur kan leda till förhöjt blodtryck, ökad belastning på hjärtat och en allmän trötthet på dagarna. I stort sett betyder det här att snarkning kan öka risken för hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes och metabola syndrom. Snarkning som orsakar andningsstopp hindrar den djupa sömnen som är helt nödvändig för att bli utvilad. En människa som inte är utvilad har en höjd risk för olyckor i trafiken.

  När är snarkning farligt? Här hittar du mer information om snarkning och sömnapné. Våra tandläkarspecialister kan skriva ut remiss till undersökning hos en öron-näsa-hals-specialist. De flesta av våra patienter med snarkskena upplever en förbättring av sömnen.

  Lågt pris på specialtillverkade snarkskenor

  Snarkskenan anpassas av en tandläkarspecialist. Detta sker relativt snabbt och är helt smärtfritt.

  Här kan du se vår prislista. Vi ger dig alltid ett skriftligt prisförslag innan arbetet startar, och vi garanterar alltid högsta kvalitet på arbetet.

  Тем, кто хочет взять микрозайм на карту в одной из самых надежных и стабильных финансовых компаний Украины, нужно быстро подать заявку.

  Stoppa snarkning – så fungerar en snarkskena

  Människor snarkar när underkäken och tungan faller bakåt när de sover vilket i sin tur ger stramare luftvägar. En snarkskena håller kvar underkäken och tungan längre fram och hindrar fallet. Vid komplicerade fall av andningsstopp – sömnapné – ger CPAP det bästa resultatet. CPAP är en maskin som pressar in luft genom en mask över näsa och mun. Snarkning orsakas helt eller delvis av blockerade luftvägar. När käken trycks fram hindras därmed blockeringen av luftvägarna. En snarkskena består vanligtvis av två plastskenor, en för varje käke och dessa kan ändras i förhållande till varandra beroende på hur mycket underkäken måste tryckas fram.

  Så tillverkas en snarkskena

  Tandläkaren tar avtryck av dina tänder som sen skickas till en tandtekniker. Tandteknikern tillverkar då en skena anpassad för dina tänder. Vid nästa tandläkarbesök testas skenan och eventuella justeringar görs. Snarkskenan är en ganska liten anordning. Det brukar inte innebära några problem vid användning, men de flesta behöver en viss tid för att vänja sig vid den. När det skett kommer du inte vilja sova utan den.

  Без отказа и звонков лучший кредит без процентов онлайн на карту на страницах нашего сайта. Украинские займы без проверок.

  Snarkskena och bettskena är två olika saker

  Likväl fungerar en snarkskena också som en bettskena, men en bettskena kan inte fungera som en snarkskena. En bettskena kommer därför inte reducera snarkningar.

  Vad säger forskningen?

  Forskning visar att snarkskenor är ett effektivt sätt att stoppa snarkningar. Tandläkare rekommenderar att snarkskenor testas innan mer omfattande, kirurgiska ingrepp måste utföras för att bota sömnapné. Snarkning är ett tecken på ålderdom som visar sig genom slappare muskulatur.

  Vill du bli undersökt för snarkskena?

  Kontakta oss i dag på 031-151595 eller boka tid online.

  Vi ger dig specialtillverkade tandskenor av högsta kvalitet – i Göteborg. Lågt pris och tydlig prisprognos hela vägen.


  SNARKSKENA

  Problem med snarkning? Ring oss på 031-151595 så hjälper vi dig!  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168