fbpx

REMITTERA TILL OSS

Remittera dina patienter för specialisttandvård

Behöver du remittera din patient till en specialist? I vårt team ingår en specialist inom oral kirurgi och medicin samt nischtandläkare som inriktar sig på stora protetiska rehabiliteringar och implantatprotetik. Vi har också en anestesiläkare och en fullt utrustad narkosenhet för dem som behöver få sin tandvård utförd under narkos.

VÅRA SPECIALISTER  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  För remitterande tandläkare

  Remisser kan skickas till:

  1. Via post: Odinsgatan 13, 411 03 Göteborg

  2. Via telefon: 031-15 15 95

  Många remitterande tandläkare ringer och bokar tid för patienten via telefon. Då är det okej att remissen skickas i efterhand via post. Remissen kan också tas med av patienten.

  Kontakta oss gärna om du har några frågor.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168