TANDLÄKARSKRÄCK NARKOS

Tandbehandling under narkos – sov igenom hela tandbehandlingen!

Göteborg Tandläkargrupp erbjuder narkos till våra mest rädda patienter. Narkos är för oss det sista alternativet. Vi erbjuder därför 15 minuter samtalsterapi – helt gratis – innan narkos blir ett reellt alternativ. Vår erfarenhet är att patienter med tandläkarskräck brukar klara sig utan narkos om deras rädsla tas på allvar av erfarna tandläkare. Hör av dig om du har tandläkarskräck. Vi hjälper dig!

VI SOM JOBBAR HÄR


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


Miguel Carmenes

Klinikchef på Göteborg Tandläkargrupp med utbildning från Göteborgs Universitet och lång erfarenhet. Extra fokus på kirurgi, protetik och patienter med svår tandläkarskräck.
Miguel Carmenes

Latest posts by Miguel Carmenes (see all)

  Tandläkarskräck och narkos – ett erbjudande till patienter i Göteborg

  Det kostar i längden att hoppa över dina årliga undersökningar hos tandläkaren. Små, lätthanterliga problem kan bli allvarliga och leda till akut tandvård. Om du har svår tandläkarskräck och inte har varit hos tandläkaren under många år så vill vi försöka ändra på det och hjälpa dig ta steget mot en hälsosam relation med tandvården. Därför erbjuder vi både tandvård under narkos och 15 minuters samtalsterapi till våra mest rädda patienter. Med narkos kan du sova genom hela behandlingen, säkert övervakad av vår narkosläkare.

  Vi kan kanske även komma överens om en alternativ metod för smärtfri behandling. Narkos utförs på Göteborg Tandläkargrupp av narkosläkare och narkossjuksköterska, och priset för behandlingen är relativt hög. Kanske klarar du dig likväl med en annan metod för smärtfri behandling, även om du har tandläkarskräck, och därmed slipper stora kostnader för att genomföra behandlingen.

  tandläkarskräck narkos

  Narkos är och bör vara det sista alternativet för patienter med tandläkarskräck

  Vi skulle vilja få chansen att bevisa för dig att även en mycket mildare bedövning kommer att innebära en smärtfri behandling. Vi erbjuder gratis samtalsterapi för rädda patienter. Vi har lång erfarenhet och många av våra patienter vågar genomföra behandlingar utan narkos efter samtalet.

  Kan narkos eliminera tandläkarskräck?

  Nej, din tandläkarskräck kommer inte att försvinna med hjälp av narkos. Men tack vare erbjudandet om narkos vågar många patienter ta sig till kliniken och träffa oss för samtalsterapi. Vår erfarenhet är att patienter som tror sig behöva narkos för att genomföra behandlingen inser snart att det enda som behövdes var ett samtal med en tandläkare som har kunskap om hur tandläkarskräck fungerar och hur den botas. Ofta brukar det räcka med ett samtal med en duktig tandläkare, i en avslappnad miljö, för att små mirakel ska uppstå. Många patienter med tandvårdsrädsla brukar må betydligt bättre när de får gå igenom hela proceduren, ställa frågor och få svar från någon som tar deras rädsla på allvar.

  Vem kan få narkos på Göteborg Tandläkargrupp?

  Du måste vara frisk och vid god hälsa. Vi kräver hälsointyg från läkaren och det är i slutändan vår narkosläkare som kommer att ta beslut om narkos är möjlig för en patient. Beslutet baseras på informationen från din läkare.

  Narkos är tillgänglig för patienter som lider av följande hälsotillstånd:

  • Tandläkarskräck. Här erbjuder vi först samtalsterapi och går igenom alternativa metoder innan.
  • Vanlig bedövning ger låg eller ingen effekt. Vissa är väldigt känsliga eller påverkas inte på samma sätt av bedövning.
  • Relevanta allergier mot vanlig bedövning. Här behöver vi intyg från din läkare.
  • Stark kräkningsutveckling under behandling. Vissa patienter har väldigt svårt verktyg i munnen.
  • Andra sjukdomar/tillstånd som gör behandlingar svåra

  Fortfarande rädd för tandläkaren?

  Har du läst allt detta och är fortfarande för rädd för att besöka kliniken? Vi lovar dig detta:

  • Behandlingarna under narkos på Göteborg Tandläkargrupp är säkra och övervakade av vår narkosläkare. Du kan vara trygg i att vi tar väl hand om dig och alla andra patienter. Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter under narkos.
  • Du får möjligheten att prata med oss om vad du är rädd för – och vi kommer att ge dig bra svar på dina frågor. Det kan leda till att du vågar ta steget utan narkos. Vi erbjuder 15 minuter gratis samtalsterapi till personer med svår tandläkarskräck.
  • Oavsett om du har akuta problem med tänderna eller behöver en estetisk behandling – vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig trygg under hela behandlingsprocessen. Vi tar patienters oro eller rädsla på största allvar.
  • Oavsett om behandlingen sker under narkos eller endast vanlig lokalbedövning kommer du att känna en stor lättnad när behandlingen är över. En god munhälsa är en fantastisk känsla, speciellt om patienten vågat sig till kliniken efter många år utan tandvård.

  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168