fbpx

TANDLÄKARSKRÄCK NARKOS

Tandbehandling under narkos – sov igenom hela tandbehandlingen.

Göteborg Tandläkargrupp erbjuder narkos till våra mest rädda patienter. Narkos är för oss det sista alternativet. Vi erbjuder därför en första konsultation – helt gratis – innan narkos blir ett reellt alternativ, för att på så vis utvärdera din relation till konventionell tandvård. Vår erfarenhet är att patienter med tandläkarskräck kan klara sig utan narkos om deras rädsla tas på allvar av erfarna tandläkare. Hör av dig om du har tandläkarskräck. Vi hjälper dig.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  Miguel Carmenes

  Tandläkarskräck och narkos – ett erbjudande till patienter i Göteborg men också hela Sverige

  Många tandvårdsrädda hoppar över de årliga undersökningarna hos tandläkaren. Små, lätthanterliga problem kan med tiden bli allvarliga och leda till akut tandvård som inte kan anstå. Det akuta tillståndet “tvingar” dig till tandläkaren oftast med påslag av stress, smärta och oro.  Känslan av att inte ha kontroll samt hjälplöshet förvärrar din tandläkarskräck och den onda cirkeln är igång…

  Om du har svår tandläkarskräck och inte har varit hos tandläkaren under många år så vill vi försöka ändra på det och hjälpa dig ta steget mot en hälsosam relation med tandvården. Därför erbjuder vi  både tandvård under narkos och samtalsterapi till våra mest rädda patienter. Med narkos kan du sova genom hela behandlingen, säkert övervakad av vår narkosläkare med team.

  Tandvårdsrädsla är ett komplicerat tillstånd och narkos är alltid den sista utvägen men ibland, kanske kan vi komma överens om en alternativ metod för smärtfri behandling även om du har svår tandläkarskräck. Detta reder vi ut vid en första, gratis, konsultation.

  På Göteborg Tandläkargrupp utförs Narkos av ett team bestående av narkosläkare, tandläkare, tandsköterskor och narkossjuksköterskor,  priset för behandlingen varierar men är relativt hög då försäkringskassan inte täcker något av kostnaden.

  tandläkarskräck narkos

  Narkos är och bör vara det sista alternativet för patienter med tandläkarskräck

  Tandläkarskräck kan ha många bakomliggande orsaker. Avsaknaden av smärtfria behandlingar hos tandläkaren kan vara en av de. Ingen kan lova en helt smärtfri behandling på förhand, vad vi däremot kan lova är att vi kommer att anstränga oss maximalt för att just din upplevelse av din vård hos oss skall vara så smärtfri som möjligt. Vi erbjuder därför en första gratis konsultation för rädda patienter. Vi kan då lära känna varandra i en avslappnad miljö och kan lägga upp en plan för hur vi skall kunna hjälpa dig på bästa sätt.  Vår erfarenhet visar att många av våra patienter vågar sig på att genomföra konventionella behandlingar utan narkos efter samtalet.

  Kan narkos eliminera tandläkarskräck?

  Nej, din tandläkarskräck kommer inte att försvinna med hjälp av narkos. Men tack vare erbjudandet om narkos vågar många patienter ta sig till kliniken och träffa oss för att ta itu med sin tandvård.

  Detta är som oftast första steget för att bli av med sin tandläkarskräck

  Många patienter med tandvårdsrädsla brukar må betydligt bättre när de får gå igenom hela processen, ställa frågor och få svar från någon som tar deras rädsla på allvar.

  Vem kan få narkos på Göteborg Tandläkargrupp?

  Du måste vara frisk och vid god hälsa. Vi kan kräva hälsointyg från din läkare men det är i slutändan vår narkosläkare som kommer att ta beslut om narkos är möjlig för dig som patient.

  Narkos är tillgänglig för patienter som lider av följande hälsotillstånd:

  • Tandläkarskräck. Här erbjuder vi först samtalsterapi och går igenom alternativa metoder.
  • Att vanlig bedövning ger låg eller ingen effekt. Resistens mot eller påverkas inte på samma sätt av bedövning.
  • Relevanta allergier mot vanlig bedövning. Här behöver vi intyg från din läkare.
  • Stark kräkningsreflex under behandling. Vissa patienter har väldigt svårt för våra verktyg i munnen.
  • Andra sjukdomar/tillstånd som gör behandlingar svåra

  Fortfarande rädd för tandläkaren?

  Har du läst allt detta och är fortfarande för rädd för att besöka kliniken? Vi lovar dig detta:

  • Behandlingarna under narkos på Göteborg Tandläkargrupp är alltid övervakade av vår narkosteam bestående av både läkare och narkossjuksköterskor. Du kan vara trygg i att vi tar väl hand om dig i alla led: före, under och efter behandlingen. Vi har lång erfarenhet av att behandla patienter under narkos.
  • Du får möjligheten att prata med oss om vad du är rädd för – och vi kommer att ge dig svar på alla dina frågor. Det kan leda till att du vågar ta steget utan narkos. Vi erbjuder initialt alltid en gratis konsultation till personer med svår tandläkarskräck för att reda ut eventuella funderingar
  • Oavsett om du har akuta problem med tänderna eller behöver en estetisk behandling – vi kommer att göra vårt yttersta för att du ska känna dig trygg under hela behandlingsprocessen. Vi tar patienters oro eller rädsla på största allvar.
  • Oavsett om behandlingen sker under narkos eller endast med vanlig lokalbedövning kommer du att känna en stor lättnad när behandlingen är över. En god munhälsa är en fantastisk känsla, speciellt efter många år utan tandvård.

  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168