fbpx

FILLERBEHANDLING

Se yngre ut med fillerbehandling!

Med hjälp av fillers kan vi återfukta din hud, få bort rynkorna och hjälpa dig att se betydligt yngre ut på bara några minuter. Vi använder oss av en beprövad behandling utan animaliska ingredienser. Resultatet kvarstår i uppemot ett år.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  Miguel Carmenes

  Vad är fillerbehandling?

  Vi använder en filler som består av hyaluronsyra, ett ämne som finns i kroppen naturligt och inte innehåller några animaliska ingredienser. Denna filler anses därför vara “The Gold Standard” av fillerprodukter och har varit på marknaden i mer än 17 år och används i över 20 miljoner behandlingar världen över. Det är därför helt säkert att använda vår filler då den stöds av omfattande och gedigen klinisk dokumentation.

  På vilka delar av ansiktet fungerar fillers?

  Nedan finns en bra beskrivning på vilka delar av ansiktet som fillers kan vara effektiva.

  fillers göteborg

  Hur fungerar fillers i kroppen?

  Mängden hyaluronsyra i huden minskar med åldern. Det leder till en försvagad förmåga för huden att lagra vatten och orsakar volymförlust i huden med efterföljande rynkbildning och andra tecken på åldrande. Fillers är en tillverkad hyaluronsyra som är väldigt lik kroppens egen. Genom injektion av fillers återfuktas huden, får delvis tillbaka sin tidigare volym och även förmågan att lagra vatten och fukt ökar. Det leder till att huden rätas ut igen och rynkorna försvinner helt eller delvis.

  Hur länge syns effekten av fillers?

  Resultatet av fillerbehandling är synligt omedelbart. Effekten kan vara under en lång tid, men den är inte permanent. Effekten skiljer mellan olika individer, men varaktigheten kan variera från ca månader och upp till ett år. Med uppföljningsbehandling inom nio månader efter din första behandling kan den synliga effekten vara i upp till 18 månader. Efter en fillerbehandling för läpparna kan det finnas behov av uppföljning efter sex månader.

  Är du intresserad av fillers? Kontakta oss på Göteborg Tandläkargrupp på 031-151595 eller mejla info@goteborgtandlakargrupp.se.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168