TANDINFEKTION

En pågående tandinfektion orsakar oftast tandvärk!

Den vanligaste orsaken till tandvärk är att nerven blivit inflammerad eller infekterad genom till exempel ett hål, lagningar eller fyllningar som ligger för nära nerven, sprickor, etc. Du kan även ha en pågående tandinflammation/infektion utan att känna några som helst symptom. Oavsett vilken av ovanstående du har drabbats av är det viktig med snabb omhändertagande för att optimera chanserna för en lyckad behandling.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes
  Senaste inläggen av Miguel Carmenes (se alla)

   Tandinfektion bör omhändertas snabbt

   Bästa sättet för att undvika smärta i munnen eller tandinfektion är att kontinuerligt sköta om dina tänder, vara noggrann med tandborstning, äta regelbundet samt besöka din tandläkare med jämna mellanrum. Om du får ont i tänderna så kan receptfria värktabletter hjälpa temporärt, men du bör alltid vända dig till din tandläkare för att utreda orsaken till smärtan samt få den behandling som  eventuellt krävs.

   De vanligaste sätten att behandla en tandinfektion är rotfyllning eller en tandextraktion (tandutdragning). En extraktion på grund av tandinfektion där till exempel svullnad förekommer föregås nästan alltid av en antibiotika-kur. Detta kan leda till att du får besöka oss flera gånger innan du är färdigbehandlad.

   tandinfektion


   Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

   Vi har generösa öppettider! Ring oss på telefon 031-15 15 95.   PRISER


   Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


   MER OM VÅRA PRISER


   LÅNGA ÖPPETTIDER


   Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


   VÅRA ÖPPETTIDER


   RÄNTEFRI DELBETALNING


   Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


   MER OM DELBETALNING

   TANDLÄKARSKRÄCK?

   Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


   invisalign göteborg
   SOCIALA MEDIER

   Följ oss i sociala medier!   Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


   Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168