TANDLÄKARUNDERSÖKNING

Bevara dina tänder – går på regelbundna undersökningar!

Den bästa tandvården är alltid den förebyggande. Slå ett slag för din egen tandhälsa och kom till oss för din årliga undersökning. En tandläkarundersökning är en investering i din hälsa.
Vi ger alltid skriftligt prisförslag innan behandlingen påbörjas.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Nya patienter får 30% rabatt på din första undersökning

  När du besöker en allmäntandläkare hos oss för en tandläkarundersökning får du 30 % rabatt om du är en ny patient. Detta är vår introduktionserbjudande till dig som står utan en fast tandläkare eller vill byta tandläkare. Vi önskar nya patienter välkomna!

  tandläkarundersökning göteborg

  Studentrabatt till alla studenter

  Ta med ett giltigt bevis på att du är student och ta del av din rabatt på 15 % på undersökningen. Studenter får också 15 % rabatt på alla tandbehandlingar hos en av våra allmäntandläkare.

  En årlig tandundersökning är en god vana

  Vi känner våra patienter. Som ny patient vill vi göra dig uppmärksam på att vi är grundliga i vårt arbete och att det är tryggt att ha en tandläkare som känner dig och dina tänder. Kombinationen personlig kännedom och bred kunskap och erfarenhet inom tandvård ger oss många fördelar när och om avancerade tandbehandlingar skulle vara aktuella eller önskas av dig.

  Den årliga undersökningen hos oss lägger en bra grund för framtida behandlingar – om de skulle behövas. Om du har intresse för eller funderar på estetiska tandbehandlingar är det väldigt smart att prata med den tandläkare som känner dig. Folk är olika, våra munnar är olika och våra tänder är olika. Därför kommer också våra rekommendationer att skilja sig från en patient till en annan. Du är i trygga händer hos oss.

  Vi lägger stor vikt på att den årliga undersökningen ska vara både teknisk noggrann och helt stress- och smärtfri för patienten. Vi förklarar och informerar om vad vi gör hela vägen. Och alla uppföljande behandlingar – om de skulle behövas – sker efter konsultation med dig.

  Har du tandläkarskräck? Kom hit ändå

  Vi vet att tandläkarskräck förhindrar många att söka sig till en tandläkare. Men kom hit ändå. Undersökningen gör inte ont och vi har väldigt bra metoder för smärtfri tandbehandling – om det skulle behövas. Har du allvarlig tandläkarskräck? Ring oss på 031-151595 – vi bokar en gratis tid för samtalsterapi innan undersökningen.

  Tandläkarundersökning på grund av tandproblem

  En plötslig skada eller smärta i tanden bör undersökas omedelbart av en tandläkare. Vi undersöker akuta patienter på ordinarie arbetstid mellan 07.00-21.00 på vardagar och 07.00-17.00 på helger.

  Ring oss på 031-151595 för din tandläkarundersökning eller boka tid online.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168