fbpx

INVISALIGN

Få raka och fina tänder med Invisalign!

Invisalign är en närmast osynlig tandregleringbehandling, där man med hjälp av transparenta och löstagbara plastskenor som byts ut varje vecka, korrigerar tänderna lite i taget. Denna moderna metod är bra för mindre estetiska bettfel.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Invisalign Göteborg

  Det är aldrig för sent att fixa till sin tandrad, och många vuxna söker nuförtiden hjälp för den här sortens problem. Just vårt leende är ju en viktig aspekt när det gäller hur vi kommunicerar ut oss själva till vår omgivning. Att fixa till estetiska problem när det gäller tänder är numera vanligt och dessutom oftast väldigt lätt. Men många vuxna önskar inte ha traditionell tandställning, därför är efterfrågan stor för osynliga lösningar som tex Invisalign behandling.

  invisalign

  Invisalign – raka tänder med osynlig tandreglering

  Invisalign kan vara lösningen till att korrigera många bettfel. Nedan följer ett par exempel:     

  invisalign
  För lite plats mellan tänderna som skapar trångställning.
  invisalign
  När överkäkens tänder täcker underkäkens tänder, så kallad djupt bett.
  Оформити на картку в Україні кредит онлайн без довідок і поручителів, дзвінків родичам і друзям.
  invisalign
  När tänderna i underkäken biter förbi överkäkens tänder, så kallad underbett.

  Behandlingsprocess – Invisalign

  1. Vi tar ett avtryck av dina tänder för att avgöra om dina tänder kan regleras med detta system.
  2. Om det är möjligt att ordna felet med invisalign planeras en behandlingsplan med programmets virtuella 3D program. Här kan man följa hur varje tand förflyttas för att komma fram till slutresultatet.
  3. Du som patient godkänner slutresultatet. Specialgjorda tandskenor framställs.
  4. Varje uppsättning av specialgjorda tandskenor bärs i 2 veckor. Sedan går du över till nästa skena. Dina tänder förflyttas lite åt gången med varje skena. Under denna tid kommer du också på kontroller hos din tandläkare. Behandlingstiden varierar från person till person beroende hur tänderna står i ursprunglig läge.
  5. Efter den sista skenan har tänderna nått sitt slutläge.

  Kontakta oss för invisalignbehandling i Göteborg

  Vi erbjuder flexibla betalningslösningar i Göteborg, och kan säkert hitta ett upplägg som passar dig. Du har möjlighet att delbetala dina tandläkarkostnader. Vi gör då en snabb bedömning online, och du kan sedan börja betala i en passande takt. Att besöka en tandläkare är inte så dyrt som den moderna mytbildningen påstår. Ofta är det dock en oväntad utgift. Vi är medvetna om detta och har därför anpassat våra betalningsmodeller för att göra tandläkarbesöket så smidigt som möjligt.

  Взяти без застави та поручителів онлайн позику на картку без відмови в Україні. Хороші умови, якісне обслуговування.

  Vi nås via telefon på 031- 15 15 95, eller via mejl på info@goteborgtandlakargrupp.se. Välkommen till Göteborg Tandläkargrupp!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168