fbpx

JOBBA HOS OSS

Vi är alltid på jakt efter duktig personal

På Göteborg Tandläkargrupp får du möjligheten att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta tandläkare och tandsköterskor. Vill du bli en del av oss eller bara höra mer om vår vision för våra medarbetare och hur du passar in? Kontakta vår klinikchef Miguel Carmenes via epost: miguel@goteborgtandlakargrupp.se.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  Jobba på Göteborg Tandläkargrupp

  Kliniken slog upp dörrarna i september 2017 och har på kort tid blivit en av Göteborgs mest uppskattade kliniker.

  Vår vision är att alltid, villkorslöst, erbjuda den bästa tandvården till rimliga priser. Genom ett metodisk och kvalitativt arbetssätt, där patienten sätts i centrum, vill vi skapa en långsiktig relation där deras behov av tandvård alltid tillgodoses på bästa sätt.

  Vi tror också på att vara tillgängliga på de tider som passar patienten och inte tvärtom. Därför har vi bland de mest generösa öppettiderna i hela Göteborgsområdet. Vår vision är alltså inte bara att vara bäst på tandvård. Patientens upplevelse av oss är så mycket mer än så. Därför vill vi vara helhetstäckande och bäst på alla plan. Från det första samtalet till att patienten lämnar vår klinik med ett leende på läpparna.

  På Göteborg Tandläkargrupp får du möjligheten att utvecklas tillsammans med erfarna och kompetenta specialister, tandläkare och tandsköterskor. Vi är idag 4 specialister, 4 allmäntandläkare och 8 tandsköterskor.  Vill du bli en del av oss eller bara höra mer om våra medarbetare och hur du skulle kunna passa in? Kontakta vår klinikchef Miguel Carmenes via epost: miguel@goteborgtandlakargrupp.se.

  Vi ser fram emot att höra mer om dig!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168