OSYNLIG TANDSTÄLLNING

Få raka tänder idag med osynlig tandställning!

Många väljer bort tandreglering, dvs behandling med tandställning för att det syns. Vi är experter på osynlig tandställning och erbjuder osynlig lingual tandreglering. Detta innebär att tandställningens fästen limmas på insidan av tänderna och blir på så sätt “gömd” i din mun.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE

Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:

Osynlig tandställning

Tandställning behövs när tänderna vuxit fel, eller det är något annat fel när tänderna biter ihop. Våra tandläkare har stor erfarenhet av att hjälpa patienter i behov av tandställning, både med synliga och osynliga metoder. Ett vackert leende är viktigt för självförtroendet, inte minst om du har ett utåtriktad arbete eller dagligen har många sociala kontakter.

Om du inte hittar en tid som passar för att sätta in en osynlig tandställning, hör av dig till oss så fixar vi en tid som funkar för dig.

osynlig-tandställning

Få hjälp med osynlig tandställning i Göteborg

Behöver du hjälp med osynlig tandställning i Göteborg? Ring oss på 031 -15 15 95 så berättar vi gärna mer och kan boka in en tid så snart som möjligt.

Välkommen till oss!


Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168