fbpx

OSYNLIG TANDSTÄLLNING (OBS! DENNA BEHANDLING KAN I DAGSLÄGET INTE ERBJUDAS)

Få raka tänder idag med osynlig tandställning!

Många väljer bort tandreglering, dvs behandling med tandställning för att det syns. Vi är experter på osynlig tandställning och erbjuder osynlig lingual tandreglering. Detta innebär att tandställningens fästen limmas på insidan av tänderna och blir på så sätt “gömd” i din mun.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Osynlig tandställning – ett perfekt leende i hemlighet

  Alla vill ha ett härligt och vackert leende. Tandställning behövs när tänderna vuxit fel, eller det är något annat fel när tänderna biter ihop. Våra tandläkare har stor erfarenhet av att hjälpa patienter i behov av tandställning, både med synliga och osynliga metoder. Ett vackert leende är viktigt för självförtroendet, inte minst om du har ett utåtriktad arbete eller dagligen har många sociala kontakter.

  В яких ситуаціях варто брати rocketcredit.net.ua позику на картку миттєво онлайн в Україні? Мабуть, це складна фінансова ситуація з бюджетом.

  osynlig tandställning göteborg

  Med en osynlig tandställning kan du få bort mellanrum och få raka tänder

  Ibland är det absolut nödvändigt att räta upp din tänder, till exempel för att få plats med en tandkrona. Men oftast vill våra patienter ha en osynlig tandställning för att få en snyggare och rakare tandrad i vuxen ålder. För oss är det viktigt att vi tydligt förstår dina förväntningar innan vi inleder behandlingen. Vi är alltid transparenta med våra patienter, och kommer att informera dig om vad vi tror att vi kan uppnå för resultat med en osynlig tandställning. Behandlingen är alltid smärtfri och vi kommer att ge dig ett prisförslag innan vi går vidare.

  Fördelar med osynlig tandställning – komfort och självkänsla

  Den största fördelen är att du kan ha en tandställning under en lång period utan att någon vet om det. Dessutom anser vi att en tandställning på baksidan av tänderna är betydligt mer komfortabel än den traditionella tandställningen.

  Hur länge behöver du ha en tandställning?

  Behandlingstiden kommer att variera något, men oftast pågår det lika länge som traditionell tandställning, dvs ca. 9-12 månader. Det kommer att finnas ett behov av relativt frekventa kontroller hos tandläkaren, vanligtvis med 4-8 veckors mellanrum.

  Кредитори активно видають micro-credit.in.ua гроші в борг під вигідний відсоток всім повнолітнім громадянам України, які звертаються за кредитом.

  Osynlig tandställning – steg för steg

  • Konsultation. Du får träffa en specialist på Göteborg Tandläkargrupp och berätta om dina behov och förväntningar. Vi går igenom olika alternativ och kommer med kostnadsförslag. Du kommer att att veta allt som är nödvändigt för att fatta ett beslut.
  • Inregistrering. Vi tar röntgenbilder, panoramabild och bilder på din mun och dina tänder. Detta ger vår ortodontist (specialisttandläkare) rätt underlag för att göra ett kvalitativt jobb.
  • Undersökning av dina tänder. Det är viktigt att du inte har några sjukdomar som kan ställa till med besvär under behandlingsperioden.
  • Insättning av tandställning. Du går igenom behandlingsplanen med tandläkaren och sätter in tandställningen.
  • Återbesök. Återkommande kontroll av din tandställning per 4-8 veckor.
  • Utsättning. När behandlingen är klar kommer tandläkaren att ta av din tandställning. De flesta får en skena som de kan ha på sig på nätterna som stabiliserande åtgärd. Du kommer att behöva genomgå kontroller i minst ett år efter att behandlingen är klar.

  Få hjälp med osynlig tandställning i Göteborg

  Behöver du hjälp med osynlig tandställning i Göteborg? Ring oss på 031 -15 15 95 så berättar vi gärna mer och kan boka in en tid så snart som möjligt.

  Välkommen till oss!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168