fbpx

VISDOMSTAND

Vår personal har lång erfarenhet av visdomstandkirurgi.

En bråkig visdomstand kan orsaka stor smärta och påverka dig mer än du inser. Våra kirurger och tandläkare har stor erfarenhet och kan hjälpa dig på kort tid – vi har alla verktygen för att din upplevelse skall bli så smärtfri som möjligt. Kontakta oss i dag på 031-151595 så hjälper vi dig.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Hur vanligt är det med visdomstand som gör ont?

  Att dra ut en visdomstand är oftast en enkel behandling. Patienten får lokalbedövning och behandlingen liknar väldigt mycket vanlig tanduttagning. I vissa fall kan en kirurgisk uttagning av visdomstanden vara nödvändig.

  Har du ont i en visdomstand men undviker tandläkaren på grund av tandläkarskräck? Ring oss gärna.

  Vi svarar gärna på frågor och kommer att, om du önskar, boka in dig för en första undersökning, där vi grundligt utreder grunden till smärtan.

  Smärtan kan bero på att tanden är på väg upp och då kan denna behandlas genom att vi gör rent i området runt tanden istället för att ta ut hela visdomstanden. Om visdomstanden är skadad kan smärtan, i vissa fall, bli betydligt värre om du väntar.

  Vi erbjuder dessutom gratis konsultation för dig som har allvarlig tandläkarskräck. Ring 031-151595 eller boka en tid online.

  Vanlig uttagning eller kirurgisk uttagning av visdomstand?

  visdomstand göteborg

  Visdomständer kan ofta dras ut och kirurgi är därför inte alltid nödvändig. Det är de djupliggande rötterna och lokalisation som gör  visdomständer lite speciella. I vissa fall sitter visdomstanden på ett sätt som gör att en  kirurgisk behandling är nödvändig. Men i många fall kan en visdomstand, som orsakar smärta, dras ut (extraheras) på samma sätt som andra tänder och detta anses vara en  relativt enkel behandling.

  Smärtfrihet och kirurgisk uttagning av visdomstand hos våra tandläkare och specialister

  Ingen kan garantera en 100% smärtfri behandling då det är så många faktorer som samverkar.

  Vi lyckas dock i de flesta fall då vi använder oss av flera olika tekniker vid kirurgisk borttagning av visdomstand,  för att göra din upplevelse så smärtfri som möjligt. Det initialt viktiga är att du som patient känner dig trygg hos oss.

  I de flesta fall brukar lokalbedövning tillsammans med varsam tandvård vara tillräckligt och något vi kommer riktigt långt med. Detta räcker tyvärr inte alltid och för de riktigt svåra fallen har vi möjlighet att erbjuda behandling under narkos.

  Processen vid anestesi/bedövning behöver inte heller orsaka smärta. Om du som patient är känslig för smärta kan vi använda bedövningskräm innan själva lokalbedövningen sätts in.

  Jag har tandläkarskräck – klarar jag en kirurgisk uttagning av visdomstand?

  Vi tar extra hand om patienter med tandläkarskräck. För den som lider av tandläkarskräck kan en kirurgisk uttagning av en visdomstand på förhand framstå som något omöjligt. Vi har dock en välfylld verktygslåda för just detta ändamål och  många patienter har blivit förvånade och efteråt insett att rädslan varit obefogad.

  Kommer jag känna smärta efter den kirurgiska operationen av visdomstanden?

  Den kirurgiska uttagning av visdomstanden påverkar käkbenet och postoperativa besvär såsom smärta, blåmärken och svårighet att äta de närmsta dagarna efter operationen är förekommande.

  Även smärta kan uppkomma när bedövningen släpper. Vi ordinerar i så fall smärtstillande som du ska ta vid behov de första dagarna efter operationen. Du ska också vara försiktig efter operationen. Det innebär att du inte ska äta, dricka eller röka minst tre timmar efter operationen.

  Vi garanterar att vi följer dig hela vägen och Du är mer än välkommen att ringa oss även efter operationen vid eventuella frågor eller om du upplever någon form av komplikation. Vi står alltid redo för att svara på dina frågor.

  Vill du undersöka dina visdomständer? Ring oss eller boka tid online.

  Kontakta oss i dag på telefon 031-151595 eller boka en tid online.


  Har du problem med en visdomstand? Vi tar hand om den!

  Vi har lång erfarenhet av visdomständer. Låt oss hjälpa dig att bli av med obehaget eller smärtan som en bråkig visdomstand kan orsaka. Ring oss på 031-151595 i dag!  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168