VISDOMSTAND

Vår käkkirurg har lång erfarenhet med visdomstandkirurgi!

En bråkig visdomstand kan orsaka stor smärta och påverka ditt humor mer än du inser. Vår käkkirurg och våra tandläkare har stor erfarenhet och kan hjälpa dig på kort tid – helt smärtfritt. Kontakta oss i dag på 031-151595 så hjälper vi dig!

VI SOM JOBBAR HÄR


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:

Miguel Carmenes

Klinikchef på Göteborg Tandläkargrupp med utbildning från Göteborgs Universitet och lång erfarenhet. Extra fokus på kirurgi, protetik och patienter med svår tandläkarskräck.
Miguel Carmenes

Latest posts by Miguel Carmenes (see all)

  Hur vanligt är det med visdomstand som gör ont?

  Att dra ut en visdomstand är en enkel behandling. Patienten får lokalbedövning och behandlingen liknar väldigt mycket vanlig tanduttagning. I vissa fall kan en kirurgisk uttagning av visdomstanden vara nödvändig.

  Det finns många skräckhistorier om kirurgisk uttagning av visdomständer, men historierna överträffar verkligheten. Våra orala kirurger är erfarna och utför flera kirurgiska uttagningar om dagen. Det finns därför ingen anledning för att vara rädd eller orolig.

  Har du ont i en visdomstand men undviker tandläkaren på grund av tandläkarskräck? Ring oss!

  Vi svarar gärna på frågor och kommer att föreslå en första undersökning. Smärtan kan bero på att tanden är på väg upp och då kan smärtan behandlas genom att rensa i området runt tanden istället för att ta ut hela visdomstanden. Om visdomstanden är skadad kan smärtan bli betydligt värre om du väntar.

  Vi erbjuder dessutom gratis konsultation för dig som har allvarlig tandläkarskräck. Ring 031-151595 eller boka en tid online.

  Vanlig uttagning eller kirurgisk uttagning av visdomstand?

  visdomstand göteborg

  Visdomständer kan ofta dras ut och kirurgi är därför inte alltid nödvändig. Det är på grund av de djupliggande rötterna som visdomständer är så speciella. I vissa fall sitter visdomstanden hårt fast i käkbenet vilket leder till att tanden måste tas ut genom en kirurgisk behandling. Men i de flesta fall kan en visdomstand som orsakar smärta dras ut på samma sätt som andra tänder och är en relativt enkel behandling.

  Helt smärtfri, kirurgisk uttagning av visdomstand med våra tandläkarspecialister

  Vi använder oss av flera olika alternativ för bedövning vid kirurgisk borttagning av visdomstand. Det viktiga är att du som patient aldrig kommer att känna smärta – varken när dina tänder ska bedövas eller under den kirurgiska behandlingen. I de flesta fall brukar lokalbedövning vara tillräckligt, men vid behov kan vi lägga patienter under narkos.

  Att få bedövning behöver inte heller göra ont. Om patienten är känslig för smärta kan vi använda bedövningskräm på tandköttet innan lokalbedövningen sätts in.

  Jag har tandläkarskräck – klarar jag en kirurgisk uttagning av visdomstand?

  Vi tar extra hand om patienter med tandläkarskräck. För den som lider av tandläkarskräck kan en kirurgisk uttagning av en visdomstand på förhand framstå som en mardröm. Men vi har många patienter som blivit förvånade och efteråt insett att rädslan varit helt onödig. Det finns ingen anledning att vara rädd – vi kommer att utföra behandlingen utan att du känner någon smärta.

  Kommer jag känna smärta efter den kirurgiska operationen av visdomstanden?

  Den kirurgiska uttagning av visdomstanden påverkar käkbenet och därför är det vanligt med lite smärta, blåmärke och svårighet att äta de närmsta dagarna efter operationen. Smärtan kommer först när bedövningen släpper. Vi ordinerar smärtstillande som du ska ta vid behov de första dagarna efter operationen. Du ska också vara försiktig efter operationen. Det innebär att du inte ska äta, dricka eller röka minst tre timmar efter operationen. Bit på en kompress eller blöt näsduk om du börjar blöda efter operationen.

  Du är mer än välkommen att ringa oss även efter operationen om du har frågor eller upplever komplikationer. Vi står redo för att svara på dina frågor.

  Vill du undersöka dina visdomständer? Ring oss eller boka tid online!

  Kontakta oss i dag på telefon 031-151595 eller boka en tid online.

  Vi garanterar en smärtfri rensning och uttagning av visdomstand utöver ett lågt pris och tydlig information hela vägen från samtal till färdig behandling.


  Har du problem med en visdomstand? Vi tar hand om den!

  Vi har lång erfarenhet av visdomständer. Låt oss hjälpa dig att bli av med obehaget eller smärtan som en bråkig visdomstand kan orsaka. Ring oss på 031-151595 i dag!  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168