ALLMÄNTANDVÅRD

Allmäntandvård som sätter dig alltid i första rummet!


VI SOM JOBBAR HÄR


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:


ALLMÄNTANDVÅRD

Vi har mer än 50 års samlad erfarenhet av allmäntandvård!
Hos oss är du i trygga händer, från att du ringer in för att beställa en tid, tills att du är färdigbehandlad.
Våra duktiga allmäntandläkare uppdaterar sig kontinuerligt genom kurser och utbildningar för att på så sätt alltid kunna erbjuda den bästa tandvården.
Vi garanterar att vår breda erfarenhet inom allmäntandvård, samt att du kommer till en toppmodern klinik, fungerar som en kvalitetsstämpel för din upplevelse där vi alltid, villkorslöst, sätter dig som patient i första rummet.
Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskäck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168