Förebyggande tandvård och sjukdomsinformation

Behåll dina tänder genom hela livet – Förebygg tandsjukdomar!

Förebyggande tandvård börjar i badrummet och och fortsätter hos tandläkaren.
Den allra viktigaste förebyggande tandvården gör du själv, rutinmässigt och varenda dag. Du borstar tänderna, du använder tandtråd, du sköljer kanske också tänderna med fluorskölj. Vill du ha råd om tandhygien? Du kan även kontakta oss för rådgivning eller boka en tid för undersökning.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes
  Senaste inläggen av Miguel Carmenes (se alla)

   Undersökning hos tandläkaren är förebyggande tandvård

   Vi kan upptäcka tandproblem på ett tidigt stadie. För dig är det en stor fördel. Inte bara för att det är betydligt billigare att behandla små problem innan de vuxit sig stora. Det är också långt mycket bättre för tänderna och den totala munhygienen om problem behandlas omedelbart efter att de uppstått.

   Även om du tar din munvård på stort allvar kan du få problem med tänderna. Skippa därför inte den årliga undersökningen hos din tandläkare, den är värd den tid du investerar.

   Här hittar du mer information om undersökning hos tandläkare och tandhygienist.

   Kolla även in vår prislista.

   Tandhygienist hos tandläkaren är också förebyggande tandvård

   Tandhygienisten främjar tandhälsa genom att bedöma tillstånden i patientens mun. Våra tandhygienister lägger stor vikt på god kommunikation med våra patienter. Tandhygienisten har god klinisk kompetens och har tät kontakt med tandläkare om det behövs mer än förebyggande behandlingar.

   Är du intresserad av estetisk/kosmetisk tandvård? Läs mer här.

   Förebyggande tandvård för patienter med särskilda tandproblem

   Patienter med kronisk sjukdom i tänder eller tandkött måste vara extra noggranna med rengöring av tänder, tandkött och munhåla. Kroniska inflammatoriska tillstånd kan kräva speciella åtgärder som till exempel användning av sköljvatten med desinfektion eller antibiotika. För de flesta räcker tandborstning två gånger om dagen, tandtråd och fluorskölj för en god munhälsa.

   Mellanrumsborste är ett bra redskap för rengöring av tänderna, även om du inte har problem i munhålan. Patienter med kronisk sjukdom i munhålan bör absolut använda mellanrumsborste.

   Förebyggande tandvård för boxare och andra idrottsutövare

   Ska du ta emot slag i ansiktet? Då är det bäst att förebygga skador med ett proffsigt och kvalitativt tandskydd. Fråga oss om råd.

   Vi ger dig gärna råd om förebyggande tandvård – ring oss på 031-151595 eller boka en tid för konsultation online.


   Välj oss som din tandvårdsklinik!

   Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.   PRISER


   Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


   MER OM VÅRA PRISER


   LÅNGA ÖPPETTIDER


   Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


   VÅRA ÖPPETTIDER


   RÄNTEFRI DELBETALNING


   Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


   MER OM DELBETALNING

   TANDLÄKARSKRÄCK?

   Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


   invisalign göteborg
   SOCIALA MEDIER

   Följ oss i sociala medier!   Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


   Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168