fbpx

TANDSTÄLLNING (OBS! DENNA BEHANDLING KAN I DAGSLÄGET INTE ERBJUDAS)

Få helt raka tänder idag med tandställning!

Göteborg Tandläkargrupp erbjuder tandreglering i form av tandställning för både, vuxna och ungdomar. Tandställning behövs när tänderna vuxit snett, funktionen är förändrad eller när det är något annat fel när tänderna biter ihop.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tandställning Göteborg

  Det är aldrig för sent att få en vacker tandrad, och många vuxna söker numera hjälp med tandreglering. Det finns också olika varianter av tandställningar, vissa av dem väldigt diskreta, nästan “osynliga”. Vi har tillgång till de absolut mest moderna metoderna för att ge dig det leende du förtjänar och eftersträvar.

  Priset för en tandställning varierar, och vi erbjuder flexibla betalningslösningar i Göteborg, och kan säkert hitta ett upplägg som passar just dig och din situation. Vi gör då en förhandsbedömning online, och du kan sedan delbetala i din egen takt.

  Vi tar behandlingar med estetiskt fokus på stort allvar. Just leendet är ju en viktig del när det gäller hur vi kommunicerar med vår omgivning, och det är inte märkligt att vilja optimera sitt leende för att tex få ett bättre självförtroende.

  Kontakta oss om du behöver tandställning i Göteborg

  Om du behöver tandställning, hör då av dig till oss för ett första samtal om vad vi kan göra för just dig. Vi kan snabbt boka in dig för behandling och konsultation hos våra specialister på vår klinik i centrala Göteborg.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168