PERSONAL

Tandsköterskor








CINDY AJDAR

Cindy är en myktet trevlig tjej och hon har alltid ett leende på läpparna, hennes glada, porlande sätt smittar av sig både på patienter och personal. Hon är noggrann och sätter alltid patienten i fokus.
Även odontologiskt är Cindy något av en perfektionist med sinne för detaljer och hon lämnar inget åt slumpen.



LOVISA HENRIKSSON

Lovisa är en mycket omhändertagande tandsköterska. Hon brinner för sitt yrke och vurmar för sina patienter. Hennes hjärta slår lite extra för barnpatienter och hon kommer så småningom att vidareutveckla sig själv inom detta område. Tandvårdsmässigt lämnar hon inget oklart och hon är alltid ett steg före.


Sandra Jansson göteborg tandläkargrupp

SANDRA JANSSON

Sandra är vårt nyaste tillskott. Hon har studerat både till läkare och tandläkare men har nu tagit en paus från sina studier. Hennes personlighet är bubblande och hon har alltid nära till skratt.
Sandra är också otroligt social kompetent och lyhörd vilket gör henne till en mycket uppskattad medarbetare.



ADELIA ANDERSSON

Adelia är en mycket kunnig och erfaren sköterska. Hon har lång erfarenhet av tandvård och är alltid mån om att leverera den bästa servicen. Hon får alltid våra patienter att känna sig väl omhändertagna och trygga under vårdtillfället vilket gör henne till en mycket omtyckt medarbetare.



BAN HOUSSEINI

Ban har sedan examen arbetat inom den privata sektorn och varit involverad i allt från patientmottagande till klinikutveckling
Bans utpräglade servicekänsla gör henne till en mycket uppskattad medarbetare, både hos övrig personal men framförallt hos våra patienter.






Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:







Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.



PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.






SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!



Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168