fbpx

BEHANDLINGAR

Få kvalitativ behandling till rimliga priser!

På Göteborg Tandläkargrupp utför vi majoriteten av alla behandlingar på kliniken, allt från vanliga standardbehandlingar till avancerade kirurgiska behandlingar. Vi lägger stor vikt på god patientbemötande och att all behandling skall vara så smärtfri som möjligt. Du får alltid ett skriftligt kostnadsförslag efter den första undersökningen och har därför full översikt på din ekonomi.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  Miguel Carmenes

  Allmäntandvård och specialistbehandlingar

  På Göteborg Tandläkargrupp utför vi både allmäntandvård till mer avancerade specialistbehandlingar. Om du väljer oss som din tandläkarklinik får du tillgång till vår samlade och breda kompetens. Vi är fast beslutna att alltid ge våra patienter smärtfria behandlingar. Patientens behov och önskemål är viktiga för oss, därför är patienten alltid i centrum och deltar aktivt i alla beslut under behandlingsprocessen. Vi tar gärna emot patienter med tandläkarskräck, något som vi har lång erfarenhet av.

  Мікропозики без перевірок кредитної історії, швидкий creditwave онлайн кредит без перевірок на карту. Головне правильно вказати номер банківської картки.

  Utöver vanliga behandlingar har kliniken även specialiserat sig på flera områden. Detta för att kunna erbjuda dig som patient allt du kan tänkas behöva under ett och samma tak. Vi samarbetar med flera specialister för att din behandling ska bli optimal och att du inte ska behöva remitteras vidare.

  Specialistbehandlingar

  Göteborg Tandläkargrupp har specialiserat sig på flera områden. Våra specialister finns här för att optimera de behandlingar du behöver. I vårt team ingår en specialist inom oral kirurgi och medicin samt nischtandläkare som inriktar sig på stora protetiska rehabiliteringar och implantatprotetik. Vi har också anestesiläkare och en fullt utrustad narkosenhet för dem som vill eller behöver ha en sådan lösning.

  Швидко і без питань отримати термінові гроші в мережі інтернет – це оформити кредит на картку миттєво онлайн в Україні.

  Vem kan kalla sig för specialist?

  Specialister är legitimerade tandläkare som i tillägg till sin tandläkarexamen har fullgjort en 3-5 års specialistutbildning i Sverige  eller i länder som är godkända i Sverige.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168