fbpx

TANDLOSSNING

Tandlossning är en vanlig sjukdom!

Är du i behov av behandling av parodontit, även kallat tandlossning? Vi är en komplett och modern tandläkarmottagning i centrala Göteborg som kan hjälpa dig med dina munhälsorelaterade problem, bland annat tandlossning.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tandlossning i Göteborg

  Tandlossning eller paradontit orsakas av en bakteriell inflammation i tandens fästeapparat. Ju tidigare denna upptäcks och behandlas, desto bättre prognos och utfall. Vid undersökning hos oss så tittar vi på att ditt tandkött är friskt och mår bra. Om det är rött, svullet och blöder lätt kan det vara tecken på en pågående inflammation. Om vi misstänker att du drabbats av tandlossning i någon form, går vi vidare och utreder alla dina tänder var för sig för att optimera behandlingsresultatet och bromsa sjukdomsförloppet så snabbt som möjligt.

  tandlossning

  Vår behandling i Göteborg

  Behandlingen av tandlossning går ut på att vi lär dig metoder för hur du skall göra för att hålla bakterierna borta och förhindra att sjukdomen förvärras. De djupa tandköttsfickorna där du inte kan komma åt bakterierna behandlas av tandläkare eller tandhygienist som skrapar rent i fickorna och tar bort tandsten och bakterier. På så vis kan inflammationer och djupa fickor så småningom läka ut.

  Borttagandet av bakterier, plack och tandsten utförs med hjälp av speciella instrument, laser eller ultraljud. Behandling kan utföras både med och utan bedövning och vi strävar alltid efter en smärtfri behandling.

  Efter några månader, om allt har gått bra, brukar fickorna ha minskat och tillståndet stabiliserats men den del av tandfästet som är förstört kan oftast inte återskapas. Därför är det extra viktigt att upptäcka och bromsa tandlossningssjukdomen i ett så tidigt stadium som möjligt.

  Kontakta oss för behandling av tandlossning i Göteborg

  Om du misstänker att du har tandlossning, kontakta oss på 031- 15 15 95 eller boka tid online. Välkommen till oss på Göteborgs Tandläkargrupp, vi ser fram emot att höra av dig!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168