TANDUTTAGNING

Tanduttagning skall vara smärtfri – om man bedövar ordentligt!

Har du frågor om en tand som gör ont? Vi erbjuder gratis konsultation för dig som tror att du behöver ta ut en tand, men har stor tandläkarskräck.
Vi kan ta ut tanden till ett lågt pris och utan smärta. Ring 031-151595 eller boka en tid online.

VI SOM JOBBAR HÄR


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:

Miguel Carmenes

Klinikchef på Göteborg Tandläkargrupp med utbildning från Göteborgs Universitet och lång erfarenhet. Extra fokus på kirurgi, protetik och patienter med svår tandläkarskräck.
Miguel Carmenes

Latest posts by Miguel Carmenes (see all)

  Tanduttagning kan göras både billigt och snabbt

  Att dra ut en tand är i de flesta fall inte särskilt komplicerat. Ofta kan vi dra ta ut tanden både billigt och snabbt. Men tanduttagning kan också i vissa fall vara mer komplicerat och då kan tandkirurgi – eller kirurgisk tanduttagning – vara nödvändigt. Oavsett svårighetsgraden ger vi bedövning och ser alltid till att behandlingen blir smärtfri.

  Vi inleder alltid med en grundlig undersökning innan en tand dras ut. Det är viktigt att vi överväger alla andra behandlingar för att rädda tanden innan den tas bort. Egna tänder är alltid bättre än konstgjorda och därför försöker vi primärt undvika att ta ut en tand om andra behandlingar kan leda till att tanden kan behållas. I slutändan är beslutet ditt, men vi ger gärna goda råd och dem får du med dig helt gratis.

  Kirurgisk tanduttagning – priser och metoder

  Kirurgi är alltid en avancerad behandling och varje ingrepp innebär en viss risk. Men var inte rädd. Vår klinik är topputrustad med modern specialutrustning och behandlingarna utförs av tandläkarspecialister med lång erfarenhet, även när det kommer till de mest komplicerade fallen. Smärtfritt är vårt mantra.

  Här kan du läsa mer om tandläkarskräck och narkos.

  Kan man dra ut en tand trots inflammation?

  Om du har en inflammation i tanden har du troligen väldigt ont. Vi vill göra dig uppmärksam på att självmedicinering av olika slag kan få oanade konsekvenser. Det kan till och med göra saker värre och i värsta fall leda till allvarlig skada.

  Vi drar ibland ut tänder med inflammerad rot, men först vill vi undersöka om tanden går att rädda. Ingen tand är som din egen och vi vill gärna ge dig råd innan du tar beslut.

  Det första vi därför gör är att hjälpa dig att få bort smärtan, antingen via smärtstillande eller bedövning, så att du ska få nödvändig andrum för att ta ett genomtänkt beslut.

  Har du smärta och tror att din tand är inflammerad? Ring 031-151595  eller boka tid online.

  Vid akuta besvär får du tid samma dag som du ringer. Rimliga priser, smärtfri och effektiv behandling. Dessutom god prognos hela vägen från första kontakten till avslutad behandling.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168