fbpx

TANDUTTAGNING

Tanduttagning kan vara helt smärtfritt.

Har du frågor om en tand som gör ont? Boka en tid online eller per telefon för en första undersökning så utreder vi orsaken till smärtan.
Stor tandläkarskräck ?
Boka gärna en konsultation angående möjlig behandling under narkos
Ring 031-151595 eller boka en tid online.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tanduttagning 

  Att dra ut en tand är i de flesta fall inte särskilt komplicerat.  Men svårigheter kan ibland uppstå och då kan tandkirurgi – eller kirurgisk tanduttagning – vara nödvändigt. Oavsett svårighetsgraden ger vi alltid bedövning och ser till att din upplevelse blir så smärtfri som möjligt.

  Vi inleder alltid med en grundlig undersökning innan en tand dras ut. Det är viktigt att vi överväger alla andra behandlingar för att rädda tanden innan den tas bort. Egna tänder är alltid bättre än konstgjorda och därför försöker vi primärt undvika att ta ut en tand om andra behandlingar kan leda till att tanden kan behållas. I slutändan är beslutet ditt, men vi ger gärna goda råd och dem får du med dig helt gratis.

  Kirurgisk tanduttagning – priser och metoder

  Kirurgi är alltid en avancerad behandling och varje ingrepp kan innebära komplikationer. Men var inte rädd. Vår klinik är topputrustad med modern specialutrustning och behandlingarna utförs av tandläkare och specialister med lång erfarenhet, även när det kommer till de mest komplicerade fallen. Vårt mål är också att alltid göra din upplevelse/behandling  så smärtfri som möjligt.

  Här kan du läsa mer om tandläkarskräck och narkos.

  Kan man dra ut en tand trots inflammation?

  Inflammation i tanden göra dig väldigt smärtpåverkad.  Ont och andra besvär är då vanligt förekommande

  Vi drar ibland ut tänder med inflammerad rot, men först vill vi undersöka om tanden går att rädda. Ingen tand är som din egen och vi vill gärna ge dig råd innan du fattar ett beslut.

  Det första vi därför gör är att hjälpa dig att få bort smärtan, antingen via smärtstillande eller bedövning, så att du ska få nödvändig andrum för att ta ett genomtänkt beslut.

  Har du smärta och tror att din tand är inflammerad? Ring 031-151595  eller boka tid online.

  Vid akuta besvär får du oftast tid samma dag som du ringer. Vi har rimliga priser, effektiva behandlingar och vi strävar alltid efter en smärtfri  upplevelse för dig som patient.


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser. Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt. Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter vilket ger dig möjligheten att delbetala dina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168