fbpx

RYNKEBEHANDLING

Bli av med rynkorna idag!

Vill du bli av med rynkorna? Låt oss hjälpa dig. Behandlingen är kort och du märker nästan aldrig av några större biverkningar. Alla rynkbehandlingar på Göteborg Tandläkargrupp utförs av auktoriserade läkare. Våra behandlingar håller hög standard och förhåller sig till alla nationella riktlinjer i Sverige. Välkommen!

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:


  Miguel Carmenes

  Rynkbehandling i Göteborg

  På Göteborg Tandläkargrupp utförs alla rynkbehandlingar av auktoriserade läkare.

  När ser jag effekterna av en rynkbehandling och hur länge varar den?

  Läkemedlet börjar verka ca 2-4 dagar efter behandlingen och det tar 1-2 veckor innan full effekt uppnås. Läkemedlets varaktighet är individuell, men i genomsnitt varar effekten 3-5 månader efter den första behandlingen. För att uppnå optimal effekt repeteras behandlingen 2-3 gånger per år.

  Vilka delar av ansiktet kan jag behandla?

  Nedan finns en bra beskrivning på vilka delar som du kan behandla.

  rynkbehandling

  Gör det ont?

  Vi sticker dig med små, små nålar under huden. Eftersom alla upplever smärta annorlunda  injiceras läkemedlet med och utan bedövning. Det viktigaste för oss är att du är bekväm med behandlingen. Om du önskar bedövning kommer vi att smörja bedövningsmedel på området där vi kommer att injicera läkemedlet – helt utan extra kostnad.

  Behöver jag sjukskriva mig? Vilka är de vanligaste biverkningarna?

  Eftersom behandlingen under en relativt kort tid och inte kräver kirurgi kan du återuppta dina vanliga uppgifter omedelbart efteråt, men du bör räkna med några enklare reaktioner relaterade till injektionen. Det är vanligt att du blir röd, svullen, öm, får små blåmärken eller klåda i det behandlade området. Sådana reaktioner försvinner vanligtvis inom en till två dagar. Efter en läppbehandling kan svullnaden kvarstå lite längre. Vissa kan få huvudvärk i uppemot två veckor, men detta är väldigt sällsynt.

  Sin consultar buró de crédito y desde tu celular. Préstamos personales online en México.Simple, rápido y flexible.

  Kan alla genomgå rynkbehandling?

  Nej, om du är gravid, ammar, har pågående infektion med feber, ska du inte behandlas. Om du använder blodförtunnande läkemedel behöver du inte avbryta dessa innan behandling. men du bör räkna med att risken för blåmärken ökar något. Av samma anledning bör du försöka undvika NSAID-mediciner minst tre dagar innan din behandling.

  Vad ska jag tänka på direkt efter en rynkbehandling?

  • Du bör undvika att sminka dig 4-6 timmar efter behandlingen.
  • Du bör helst undvika stora mängder alkohol det första dygnet.
  • Du ska inte träna den första dygnet efter behandlingen.
  • Du ska inte basta det första dygnet efter behandlingen.
  • Du bör undvika att massera eller gnugga det behandlade området.

  Är du intresserad av rynkbehandling? Kontakta oss på Göteborg Tandläkargrupp på 031-151595 eller mejla info@goteborgtandlakargrupp.se.

  Completează cererea de credit 100% online credit rapid este una dintre cele mai mari platforme de împrumut online rapid din România. Credit online urgent.

  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168