fbpx

TANDBORSTNING

Borsta tänderna två gånger dagligen!

Tandborstning är viktigt. Några minuters insats två gånger om dagen är allt som behövs. När du gör det riktigt så märks skillnaden.

VI SOM JOBBAR HÄR  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Därför borstar vi tänderna

  Varje morgon och kväll borsta vi våra tänder. Det är en helt naturlig del i vår dagliga rutin. Det blir så naturligt att vi inte ens tänker på det. Desto större anledning till att göra det på rätt sätt.

  Borsta tänderna ordentligt – och skörda vinsterna:

  • Mindre karies (hål i tänderna)
  • Fräsch andedräkt
  • Ett vackert leende
  • Färre besök hos tandläkaren

  God tandhälsa är en god försäkring mot sjukdomar i munnen, som till exempel periodontit.

  En korrekt tandborstning rengör tänderna – skonsamt och effektivt – från bakterier

  Använd en mjuk tandborste och var inte hårdhänt med dina tänder. Borsta noga och med korta rörelser, från sida till sida eller roterande. Putsa alla sidor av tänderna.

  Putsar du korrekt har du gjort den bästa rengöringen du kan göra – utöver användning av tandtråd. Tandtråd ska du använda innan du borstar tänderna. Här kan du läsa mer om användningen av tandtråd.

  Efter tandborstningen är det lämpligt att skölja munnen och tänderna med fluor. Användning inte annan munsköljvatten än den som din tandläkare har rekommenderat dig. Det är vetenskapligt bevisat att användning av fluorskölj kan vara positivt för munhygienen.

  Och var inte för snabb med tandborstningen, minst två minuter varje morgon och kväll.

  Borsta inte tänderna direkt efter att ha ätit sött eller surt

  Borsta gärna innan du äter, men helst inte direkt efteråt. Särskilt inte efter intag av sött eller surt. Mat och dryck som orsakar syraangrepp på tänderna gör emaljen mjukare. Tandemaljen kan därför skadas om du borstar tänderna direkt efteråt.

  Fråga oss om hur du borstar tänderna på ett korrekt sätt när du är på besök – vi ger dig gärna råd om hur du kan bli bättre!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168