AKUT TANDVÅRD

Akuttandvård och Jourtandläkare – alla veckodagar och på helger

Behöver du akuttandvård? Har du ont eller andra besvär i munnen? Vi erbjuder en akuttid samma dag som du ringer, oftast inom två timmar från första kontakt. Tveka inte att ringa oss på tel 031 – 15 15 95!

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes
  Senaste inläggen av Miguel Carmenes (se alla)

   Akuttandvård – Hos oss är du i trygga händer

   När det gäller akut tandvård har vi på Göteborg Tandläkargrupp som policy att alltid hjälpa dig som är i en akut situation samma dag du ringer. Oftast inom 2 timmar från ditt första samtal. Oavsett vad dina problem består av, kan vi hjälpa dig då vi har samlat en bred kompetens under ett och samma tak.

   akuttandvård

   Akuttandvård och priser

   Akut tandvård kan innebära oväntade utgifter. Därför är priserna för ett akutbesök hos oss samma som för vanlig tandvård.  Undantaget är akutbesök på röda dagar och helger som medför ett påslag på ordinarie pris.
   Vi använder oss av försäkringskassans referensprislista för att alltid säkerställa rimliga priser och vi lämnar också alltid ett kostnadsförslag i förväg. Så att du har full kontroll över din ekonomi. Genom våra samarbetspartners så erbjuder vi också ett flertal delbetalningslösningar. Läs mer om detta under fliken ”PRISER”.

   Extra akuttider

   Vi har som policy att alltid hjälpa dig på de tider som passar dig och inte tvärtom, därför har vi mycket generösa öppettider. Om våra öppettider trots allt inte skulle passa dig så ordnar vi tillsammans en tid till dig. Tveka inte att fråga personalen!

   När ska du söka akut tandvård?

   Det finns många anledningar till att du har ont i tänderna. Du bör söka akut vård när du har:

   • Kraftig tandvärk.
   • Extrema ilningar i tänderna.
   • Visdomstand som gör ont.
   • Skadat tänder vid olycksfall
   • Slagit ut en permanent tand.
   • Bro eller tandkrona som lossnat.
   • Fyllning eller plomb lossnat.

   Är du i behov av akut tandvård? Kontakta oss på 031-15 15 95 eller boka en tid online.


   Vi hjälper dig oftast inom 2 timmar från första kontakt.

   Ring oss på telefon 031-15 15 95 vid behov av akut tandvård!   PRISER


   Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


   MER OM VÅRA PRISER


   LÅNGA ÖPPETTIDER


   Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


   VÅRA ÖPPETTIDER


   RÄNTEFRI DELBETALNING


   Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


   MER OM DELBETALNING

   TANDLÄKARSKRÄCK?

   Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd. Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


   invisalign göteborg
   SOCIALA MEDIER

   Följ oss i sociala medier!   Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


   Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168