Rotfyllning

Rotfyllning

Att göra en bra rotfyllning är en komplicerad process som kräver detaljerad kunskap om tandens anatomi och stor noggrannhet. En process som vi behärskar!

VI SOM JOBBAR HÄR


Boka tid, info eller frågor

Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

E-mail:

Telefonnummer:

Rotfyllning – att rädda en tand.

Rotfyllning är en behandling som går ut på att avlägsna inflammerad/död vävnad i tanden. Detta är oftast en konsekvens av djup karies men kan även ha andra orsaker, som tex trauma.

När tandläkaren har avlägsnat all sjuk vävnad, fylls tanden med olika material. Ibland är tanden så sjuk att man gör rotfyllningen under flera besök, detta för att säkerställa den bästa prognosen.

Därefter, när tanden är rotfylld och symptomen är borta, väljer man att bygga upp tanden på nytt. Detta kan då göras, i de flesta fallen, med en fyllning alternativt en krona.

Att göra en bra rotfyllning är en komplicerad process som kräver kunskap om tandens anatomi och stor noggrannhet.
Våra tandläkare går kontinuerligt på utbildningar för att på så sätt alltid hålla sig uppdaterade och hos oss använder vi oss av den senaste tekniken, detta för att alltid kunna erbjuda dig, villkorslöst, den bästa tandvården.


Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskäck i en avslappnad och trygg miljö.


SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!
Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168