fbpx

OM OSS

VÅR VISION

Vår vision är att alltid, villkorslöst, erbjuda den bästa tandvården till rimliga priser. Genom ett metodisk och kvalitativt arbetssätt, där du som patient sätts i centrum, vill vi skapa en långsiktig relation där dina behov av tandvård alltid tillgodoses på bästa sätt. Vi tror också på att vara tillgängliga på de tider som passar dig och inte tvärtom. Därför har vi bland de mest generösa öppettiderna i hela Göteborgsområdet. Vår vision är alltså inte bara att vara bäst på tandvård. Din upplevelse av oss är så mycket mer än så. Därför vill vi vara helhetstäckande och bäst på alla plan. Från ditt första samtal till att du lämnar vår klinik med ett leende på läpparna.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Vi är en toppmodern tandklinik som erbjuder både allmäntandvård och specialisttandvård.

  Hos oss, sätts du som patient, i första rummet och oavsett vilket behandlingsbehov du har så kan våra duktiga tandläkare alltid hjälpa dig. Vi har generösa öppettider då vi anser att du som patient inte skall begränsas och vi tycker att du skall kunna besöka oss på de tider som passar dig och inte tvärtom. Om våra öppettider, trots allt, inte skulle passa dig kan du alltid höra av dig och tillsammans så ordnar vi en tid till dig.

  Vi använder oss av Försäkringskassans referensprislista vilket säkerställer en rimlig prisbild och vi har även ordnat ett flertal finansieringslösningar för din vård om du så skulle önska. Hos oss får du även alltid ett kostnadsförslag i förväg så att du har full kontroll över din ekonomi.

  Om det skulle vara så att olyckan är framme och du har drabbats av tandvärk eller andra besvär i munnen har vi som policy att alltid hjälpa dig samma dag du ringer. Oftast inom 2 timmar från första kontakt.

  Våra duktiga allmäntandläkare, specialister och tandsköterskor pratar också följande språk: svenska, norska, engelska, spanska, portugisiska, serbokroatiska, persiska, ryska, polska, arabiska, grekiska och makedonska.

  GöteborgTandläkargrupp1
  GöteborgTandläkargrupp3
  GöteborgTandläkargrupp5
  GöteborgTandläkargrupp6

  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Från tidig morgon till sen kväll.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168