fbpx

TANDBLEKNING

Få vita tänder idag!

Vill du ha ett vitare leende? Hos Göteborg Tandläkargrupp kan du få professionell tandblekning på ett säkert sätt. Vi framställer individuellt anpassade blekningsskenor för dig som du sedan kan använda hemma för att bleka dina tänder.

Våra behandlare har stor erfarenhet av tandblekning. Denna månad har vi också ett generöst erbjudande till våra patienter: PROFESSIONELL TANDBLEKNING I BÅDA KÄKAR FÖR 2495 KR.


VI SOM JOBBAR HÄRBOKA ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tandblekning Göteborg

  Alla människor har olika grundfärg på sina tänder. De kan ha olika nyanser av vitt, men även skifta i gult, brunt, grått eller blått. En tandblekning kan ge ett vitare och vackrare leende. Hos oss får du hjälp att bleka tänderna på ett säkert sätt.

  Eftersom vi bedömer dina tänder innan tandblekningen kan du vara säker på att du inte kommer få några negativa effekter av behandlingen.

  Några riktlinjer är att dina fyllningar, om du har några, ska vara av god kvalitet, och det får inte finnas något hål i tänderna. Ditt tandkött ska vara friskt, och eventuell tandsten eller beläggningar ska tas bort. Vi rekommenderar fluorskölj i en vecka innan första blekningstillfället för att minimera risken för ilningar från tänderna.

  tandblekning göteborg

  Personligt utformad skena inför din tandblekning

  Vi tillverkar sedan en personligt utformad blekningsskena i mjukplast som är perfekt anpassad efter dina tänder. Du får noggranna anvisningar om hur du ska använda den och kan välja om du vill använda den under natten eller dagen. På det här sättet bleker du tänderna gradvis till den nyans du vill ha.

  En blekgel appliceras i skenan innan du sätter den på tänderna, och du använder sedan skenan under ett antal behandlingar. Du ska under behandlingstiden skölja munnen med fluorskölj för att stärka tänderna.

  När dina skenor är färdiga kan du oftast återanvända de i flera år framåt. Du behöver endast köpa ny blekningsgel.

  Viktigt med god munhygien efter din blekning

  För att effekterna ska stå sig även efter behandlingen är det viktigt att du är noga med din munhygien. Bland annat är det bra att vara sparsam med tobak, kaffe, vin, te, och annat som kan ha en negativ påverkan på tändernas färg i några veckor efter tandblekningen.

  Värt att tänka på att blekning av tänderna kan leda till att tänderna blir lite extra känsliga ett tag, och reagerar starkare på värme och kyla. Detta går oftast över efter en tid.

  Kontakta oss för tandblekning i Göteborg

  Om du vill veta mer om tandblekning i Göteborg, hör av dig till oss på telefon 031-15 15 95, eller via mejl på info@goteborgtandlakargrupp.se. Få ett vitare leende idag!


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.
  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger.
  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168