fbpx

PERSONAL

Specialister och forskare
Ulf
DDS leg tdl. PhD, Docent (forskare)

Tandläkare sedan 1986, Odont Dr och Docent 1992. Har varit mångårig medarbetare till P-I Brånemark som anses vara “the father of modern dental implantology“ på Carlanderska sjukhuset. Mer än 25 års forskning på ben, implantat samt biomaterial och internationella samarbeten. Har under forskningsstiden arbetat kliniskt både privat och inom specialistsektorn med framförallt implantatkirurgi.
Är sedan 7 år tillbaka även i tumörteamet på avdelningen för Maxillofacial kirurgi, Göteborg universitet.Alicia
Specialist inom Ortodonti.

Alicia är tandläkare och specialist inom ortodonti, dvs inom tandreglering. Hon arbetar både inom den privata sektorn och inom folktandvården. Alicia har allt som oftast ett leende på läpparna och runtomkring henne känner du dig alltid trygg, lugn och väl omhändertagen. Hon behandlar både barn samt vuxna och är väldigt bred i sin behandlingsportfölj. Detta oavsett om du som patient önskar en modern, “osynlig“, tandställning eller en mer traditionell sådan. Alicja Behandlar både vuxna och barnpatienter.Luis C
Specialist i Endodonti, PhD

Luis avslutade sin magisterexamen i odontologi 2000 vid Göteborgs universitet, där han också tog doktorsexamen 2005. Fram till 2011 arbetade Luis, som forskardoktor vid institutionen för oral biologi i Malmö universitet. Han har författat mer än 25 publikationer, ett lärobokskapitel i The Textbook of Endodontology och en bok om rotfilmsbiofilmer. Han är återkommande inbjuden som föreläsare vid olika tillställningar där han täcker mikrobiella aspekter av ihållande rotkanalinfektioner och mikrobiella biofilmer.Lena V.
Specialist inom Radiologi

Info kommer inom kort  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168