fbpx

TANDIMPLANTAT

Ersätt en förlorad tand med en tandimplantat!

Tandimplantat är idag en vanlig behandling för att ersätta en eller flera förlorade tänder. Implantatbehandling är väldokumenterad med god prognos. Första tandimplantatbehandlingen i världen utfördes för ca 50 år sedan i Göteborg. På Göteborg Tandläkargrupp utförs implantatbehandling endast av erfarna specialister eller nischade tandläkare. Funderar du på om implantatbehandling är något för dig? Kontakta oss för en gratis konsultation.

VI SOM JOBBAR HÄRBOKA EN GRATIS IMPLANTATKONSULTATION ONLINE


  Boka tid, info eller frågor

  Ange ditt telefonnummer så ringer vi upp dig.

  E-mail:

  Telefonnummer:

  Miguel Carmenes

  Tandimplantat Göteborg

  Tandimplantat är en vanligt förekommande terapiform hos oss på Göteborg Tandläkargrupp. Med tandimplantat ersätter du saknade tänder och får tillbaka tändernas ursprungliga utseende. Att ersätta tänder med tandimplantat är idag en etablerad och säker metod.

  På Göteborg Tandläkargrupp har vi tillgång till en bred kompetens inom käkkirurgi och implantatbehandling. Vi kan därför snabbt göra en bedömning av ditt behov och hur vi bäst skall gå tillväga för att hjälpa dig på bästa sätt.

  Vi jobbar endast med  marknadens bästa och mest dokumenterade system inom tandimplantat, och har alla möjligheter att skapa en passande lösning för dig, oavsett förutsättningar.

  tandimplantat göteborg

  Tandimplantat – hur går behandlingen till?

  Behandlingen börjar med undersökning/konsultation för att utreda dina förutsättningar och fastställa om tandimplantat är en bra lösning för just dig. Om vi bedömer att tandimplantat är rätt för dig går vi vidare till nästa steg och du får då träffa vårt implantatteam bestående av specialister och/eller nischade tandläkare.

  Nästa steg är att förankra implantatet i käkbenet och låta det läka in. Läkningsprocessen kan bli olika lång beroende på en rad faktorer såsom placering av implantaten, antal implantat och din förmåga att läka.

  När implantatet har läkt fast med käkbenet är det dags för överkonstruktionen. Det vill säga; dina nya tänder. Detta kan vara en implantatkrona, implantatbro eller en implantatprotes beroende på dina förutsättningar och önskemål.

  Ibland kan det hända att du inte har tillräckligt med ben för att förankra ett implantat. Vid avsaknad av ben behöver benvolymen byggas upp innan implantaten installeras. Detta kan antingen ske med konstgjort ben, eller med kroppseget ben. Eventuellt behöver du också saneras från andra munrelaterade sjukdomar innan man sätter in ett implantat. Detta kan handla om allt från att avlägsna tandsten, dåliga tänder eller sjuklig vävnad till mer omfattande infektionssanering. Detta för att säkerhetsställa den bästa prognosen för implantatbehandlingen.

  All behandling utförs under lokalbedövning och är smärtfri. Efteråt kan du känna ett viss övergående obehag och smärta. Om du har eller skall få tandimplantat är det väldigt viktigt att du sköter din munhygien på ett bra sätt, så att du undviker onödig inflammation och infektioner. Det är också viktigt att du går på regelbundna kontroller hos din tandläkare.

  Priset för tandimplantatbehandling varierar lite beroende på förutsättningar och vilken form av tandimplantat det handlar om. Du får dock, i de flesta fall, stöd i form av ett högkostnadsskydd som innebär att du själv måste stå för alla kostnader upp till 3000 kronor, mellan 3000 och 15 000 betalar du endast 50 procent av referenspriset och för belopp över 15 000 kronor så betalar du endast 15 procent av referenspriset

  Prata med din tandläkare för att få besked om vad det kommer att kosta för just dig och vilka delbetalningslösningar vi kan erbjuda.

  Tandimplantat hos Göteborg Tandläkargrupp

  Kontakta oss för ett första samtal kring vad vi kan göra för just dig. Vi finns på telefon 031-15 15 95, och kan också nå oss på mejladressen info@goteborgtandlakargrupp.se


  Välj oss som din tandvårdsklinik!

  Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.  PRISER


  Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


  MER OM VÅRA PRISER


  LÅNGA ÖPPETTIDER


  Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar.


  VÅRA ÖPPETTIDER


  RÄNTEFRI DELBETALNING


  Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med! Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


  MER OM DELBETALNING

  TANDLÄKARSKRÄCK?

  Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


  invisalign göteborg
  SOCIALA MEDIER

  Följ oss i sociala medier!  Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


  Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168