fbpx

– Tidsbegränsat erbjudande för nya patienter –

Du får: fullständig undersökning, röntgenbilder, tandstensborttagning, rengöring och en AirFlow-behandling för endast 590 kr (ordinarie pris 1890 kr). Du sparar 1300 kr.Du sparar 1300 kr. Du får: fullständig undersökning, röntgenbilder, tandstensborttagning, rengöring och en AirFlow-behandling för endast 590 kr (ordinarie pris 1890 kr)

Välkommen till Göteborg Tandläkargrupp – en av stans mest moderna och uppskattade tandläkarkliniker. 

För oss är patienterna det viktigaste och vårt mål är att alltid erbjuda den bästa tandvården som finns att tillgå. Detta oavsett om du söker specialisttandvård eller allmäntandvård. Vi är nyfikna, vår kunskap bred och våra tandläkare är på sätt och vis också skickliga ingenjörer där all behandling alltid föregås av analys. Vi är samtidigt enkla, okomplicerade, innovativa problemlösare och strävar ständigt efter att ligga i framkant vad gäller kompetens och nya rön. På så sätt kan vi förverkliga vår vision: att alltid ge våra patienter den bästa vården.

Nu kommer vi därför med ett erbjudande för nya patienter. 

Du får följande när du bokar ditt besök idag: 

1 – Fullständig undersökning – Erfarna och omtänksamma tandläkare undersöker dina tänder och ditt tandkött. Här får vi och du en helhetsbild av din munhälsa. 

2 – Lättare tandstensborttagning – Vi tar bort tandsten och förhindrar framtida sjukdomstillstånd. 

3 – Röntgenbilder – Röntgenbilder är en av de viktigaste verktygen i en undersökning av dina tänder, på så sätt kan vi se och diagnostisera eventuella sjukdomar i munnen,

4 – Rengöring och puts – Först rengör vi och sen putsar vi dina tänder, så att din mun känns frisk och ren när du lämnar behandlingsrummet. 

5 – BONUS – AirFlow®-behandling på köpet. AirFlow är en revolutionerande rengöringsmetod som “blästrar” dina tänder med en mix av saltvatten, luft och natriumkarbonat. Skonsam samt effektiv mot bla missfärgningar.


Välj oss som din tandvårdsklinik!

Vi erbjuder kvalitativ tandvård till rimliga priser.PRISER


Hos oss får du kvalitativ tandvård till rimliga priser! Tandvård är idag inte så dyr som många tror. Dessutom kan alla patienter få ekonomiskt stöd från försäkringskassan som gör behandlingen ännu billigare. Vi erbjuder också delbetalning till våra patienter.


MER OM VÅRA PRISER


LÅNGA ÖPPETTIDER


Vi har en tro på att tandvård skall vara tillgänglig på de tider som passar våra patienter, och inte omvänt! Vi har också en policy att på samma dag hjälpa våra patienter som har ont. Därför har vi långa öppettider och är också tillgängliga på helger och på helgdagar. Från tidig morgon till sen kväll.


VÅRA ÖPPETTIDER


RÄNTEFRI DELBETALNING


Ibland uppstår kostnader som man inte har räknat med. Tandläkarkostnader kan vara en sådan. Därför har vi förhandlat fram ett bra avtal för våra patienter som ger de möjligheten att delbetala sina kostnader hos oss. Vi gör en förhandsbedömning online, och sedan är det klart.


MER OM DELBETALNING

TANDLÄKARSKRÄCK?

Har du ont eller andra besvär i munnen/tänderna men vågar inte besöka tandläkaren? Våra tandläkare har erfarenheten och kunskapen som behövs för att hjälpa dig som är tandvårdsrädd! Vi erbjuder därför gratis konsultation angående din tandläkarskräck i en avslappnad och trygg miljö.


invisalign göteborg
SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168