fbpx

Systerklinik i Stockholm

Behöver du akut tandvård i Stockholm?

Tandläkare Stockholm

Är du i Stockholm på semester eller jobb och har behov av en bra tandläkare stockholm du kan lita på? Goda nyheter! I november öppnade vår systerklinik Stockholm Tandläkarcenter dörrarna till sina lokaler mitt i city. Bara ett stenkast från Centralstationen finner du bästa tandläkare stockholm med stora, fräscha och moderna lokaler. Kliniken erbjuder akut tandvård stockholm alla dagar i veckan, även på kvällarna. Kliniken har som policy att du får en tid samma dag som du kontaktar dem. 

Stockholm Tandläkarcenter har som mål att erbjuda kvalitativ tandvård utan långa väntetider och med rättvisa priser. Kliniken är utrustad med den senaste utrustningen. Stockholm Tandläkarcenter strävar efter att vara en av de bästa tandläkarna i Stockholm. Alla i personalen är välutbildade i Sverige och klinikens duktiga specialister tar hand om dem svåraste fallen och all behandling utförs på kliniken. 

Har du tandläkarskräck stockholm? Undviker du tandläkaren trots att du har tandvärk stockholm? Ge Stockholm Tandläkarcenter en chans att bota din rädsla!  De erbjuder gratis samtalsterapi innan tandläkaren undersöker dina tänder. 

Om du anger rabattkoden GBGSTHLM så får du 30 procent rabatt på undersökningen. 

tandläkare i stockholminvisalign göteborg
SOCIALA MEDIER

Följ oss i sociala medier!Vi följer GDPR på Göteborg Tandläkargrupp. Läs mer här.


Copyright Göteborg Tandläkargrupp AB | Org.nummer: 559100-1168